Camilla Rothschild Hillborg

Konsult
070-301 29 08
camilla.rothschild@mumgroup.se

Camilla är en senior förändringsledare, chef och projektledare med gedigen erfarenhet av att stötta medarbetare och ledningsgrupper med att införa nya arbetssätt och mindset i organisationer. Camilla brinner för att åstadkomma samsyn kring önskad effekt och har förmågan att med lyhördhet, struktur och driv skapa engagemang och resultat hos grupper och individer.

”Som konsult utsätts jag kontinuerligt för nya utmaningar, lärdomar och perspektiv, vilket passar mig perfekt. Det jag framförallt gillar med rollen är att jag kan komma in som oberoende part och nyttja mitt strukturkapital för att tillsammans med kunden komma fram till de bästa lösningarna. Tänk vad spännande det är att ställa de där nyfikna frågorna som öppnar upp för nya perspektiv och skapar de där härliga aha-upplevelserna.” 

”Jag tycker om att skapa tydlighet, ordning och reda och få till strukturer där de inte finns. Jag motiveras av att arbeta med förbättringsarbete i alla dess former och tycker det är oerhört spännande att utmana rådande principer och processer. De senaste åren har jag framförallt nördat ned mig i förändringsledning som disciplin och arbetat med att detta viktiga område ska ha en mer naturlig plats i organisationer, till exempel att förändringsledning ska vara en självklar ingrediens när man bedriver projektarbete för att åstadkomma hållbar effekt.” 

”Efter många år som chef och ledare vet jag att de bästa idéerna föds utifrån involvering och tillit. Att tro att högsta ledningen sitter med alla svar är inte rätt väg att gå. Genom att involvera medarbetare och visa tillit skapas engagemang och därmed framgång.” 

”Jag har senare halvan av livet sprungit och sprungit och klassas fortfarande av många som en jogging-fan. De senaste åren har jag dock hittat en ny favoritsport, nämligen gruppträning i skogen. Det är helt enkelt fantastiskt att göra sit-ups under trädkronorna!”

Specialistkunskaper: Strategiska uppdrag inom förändringsledning, coachande ledarskap, projektledning.

Tidigare arbetsgivare: ICA Sverige AB, Payzone, Ericsson, Connecta.

Examen: Civilingenjör Industriell Ekonomi, KTH, 1999

Certifieringar: Certifierad Change Manager (PROSCI), Certifierad coach (ICF), Utveckling Grupp Ledare, SAFe.

Camilla Rothschild Hillborg