Christine Ström

HR-ansvarig
070-893 76 95
christine.strom@mumgroup.se

Christine har över 20 års erfarenhet från konsultbranschen främst inom bank, finans och försäkring. Hon har lång erfarenhet av att vara ett tryggt stöd för både ledningsgrupper och konsulter. Christine trivs bäst när hon arbetar som ett centralt nav i verksamheten.

”Min mission är att få våra konsulter att se MUM som hemma trots att de spenderar större delen av sin tid ute hos våra kunder. MUM ska inte bara vara en kreativ och flexibel arbetsplats utan även en varm och välkomnande mötesplats dit du ska kunna vända sig oavsett det gäller att få stöd och råd eller bara prata av dig en stund.”

”Härom året tog jag grönt kort och har äntligen förstått grejen med golf. Spelar jag dåligt vill jag genast ta revansch och spelar jag bra vill jag så snabbt som möjligt spela igen bara för det var så himla kul. Jag har också en gammal dröm om att lära mig att spela saxofon. Ännu så länge är nivån hellre än bra men i mina öron blir varje ton vacker då bara känslan av att hålla saxofonen i min famn är helt oslagbar.”

Roller: Kontorschef, kontorsutveckling, rekrytering, event- och konferenser.

Christine Ström