David Mancilla

Konsult
076-311 07 25
david.mancilla@mumgroup.se

David är en projektledare och agil coach med lång erfarenhet av ledarskap och olika chefsroller. David brinner för att bygga och driva högpresterande grupper och kombinerar strategiskt förändringsarbete med att vara nära i det dagliga, operativa arbetet för att få synbart resultat.

”I min roll som konsult får jag ofta uppleva glädjen i att vara delaktig i andras framgång. Jag får vara med och skapa förändringar som gör människors vardag lite enklare. Mitt arbete går ut på att hjälpa till och få saker gjorda så att kryssrutan inte står tom i slutet på dagen. Det jag gör är se till att min omgivning får de förutsättningar de behöver. Jag gillar när vi sitter tillsammans, ser vad som behöver göras och ser vad som kan bli resultatet om det sköts på rätt sätt. Jag trivs som bäst när utmaningarna som presenteras handlar om att få alla på samma plan, att få alla involverade att se samma mål, på samma sätt, med sin individuella och unika erfarenhet. De bästa projekten jag har upplevt har alltid frodats i en miljö där vi har kunnat skapa en känsla av genuin omtanke, trygghet och samarbete.”

”Trygghet handlar i min värld om att våga räcka upp handen. Kan du ställa en fråga utan att behöva oroa dig för att någon ska tycka att det du säger är konstigt eller dumt kommer du alltid att ställa frågan. Har gruppen den tryggheten får du alltid reda på hur det egentligen ligger till, och då kan du lösa problem långt innan de uppstår.”

”När jag inte jobbar så hamnar jag ofta i en bok, i en film, vid spisen eller framför en tallrik med spännande mat på någon av Stockholms etablissemang. Jag är barnsligt förtjust i kultur, sällskap och god mat.”

Branscher: Telekom, vård, fastigheter, försäkring.

Roller: Projektledare, agil coach, interimschef, IT-chef, utvecklingschef.

David Mancilla