Henrik Anemyr

Konsult
070-924 84 12
henrik.anemyr@mumgroup.se

Henrik är en teknisk projekt- och förvaltningsledare med kommunikation och ordningssinne som sina starkaste kort. Han har erfarenhet av Workplace i stora internationella bolag vilket har gett honom en vana att arbeta fram lösningar tillsammans med kunden som har stor inverkan på många slutanvändare. 

”Jag är en lagspelare både på jobbet och på fritiden och trivs bäst när jag får vara del av ett team. Det är fascinerande att lära känna kollegor och få ta del av deras unika kunskaper inom olika områden. Det kan vara utmanande att få olika individer att jobba ihop mot samma mål, men samtidigt är det just den biten som motiverar mig att få till ett bra samarbete.”

”Ett motto som jag ofta brukar komma tillbaka till är ’Keep it simple’. Jag menar, varför krångla till saker och ting? Det här är något som verkligen brukar uppskattas både av medarbetare och kunder. Jag brukar vara rak och prestigelös i mitt sätt att vara och det är ofta ett bra koncept.”

”Idrott är en stor del av mitt liv, både som supporter och som utövare. Jag spenderar mycket av min fritid åt att spela fotboll, golf och padel. Vi är ett gäng som har spelat korpfotboll i över 20 år och där har den sociala biten blivit viktigare än den sportsliga med middagar och resor som återkommande inslag. Jag är även fotbollstränare på juniorsidan i Bagarmossen Kärrtorp BK.”

Branscher: Hälso- och sjukvård, Telekom, Retail, Livsmedel.

Specialistkunskaper: Teknisk projektledning och Teamlead.

Tidigare arbetsgivare: Sigma, Enfo, IBM, Ericsson

Examen: Information Technology, Kennesaw State University, Georgia USA, 1994

Certifieringar: Agile Project Management, ITIL Foundation v3, IBM Quality Analyst

Henrik Anemyr