Hillevi Sandell

Konsult
072-141 33 58
hillevi.sandell@mumgroup.se

Hillevi är en framåtlutad Lean-Agil coach med erfarenhet av agila transformationer inom olika branscher och organisationsnivåer. Med hennes agila mindset och praktiska erfarenhet av agila implementeringar kan Hillevi anpassa ramverk och metoder för att hantera kundernas utmaningar samt hitta deras unika väg framåt.

”Jag gillar nya utmaningar och att få applicera mina kunskaper i nya miljöer, detta gör att konsultuppdrag passar mig perfekt. Varje ny erfarenhet fyller min ryggsäck med lärdomar och minnen som jag gärna tar med mig ut i olika uppdrag och framförallt utvecklar det mig som person, både professionellt och privat, vilket är en stor drivkraft. Man är aldrig färdiglärd.”

”Agilitet ligger mig varmt om hjärtat och jag läser och googlar mig till inspiration så ofta jag kan. Jag är framförallt intresserad av agila mätvärden och hur vi på ett objektivt sätt kan se att vi fortsätter att förbättras och närma oss målbilden, oavsett om det gäller team-, tåg- eller organisationsnivå. Även det agila ledarskapet och hur framtidens ledare måste leda för att uppnå framgångar i den föränderliga miljön vi befinner oss i är något som driver mig.”

”Jag fokuserar på att starta i rätt ända, om vi exempelvis ska genomgå en agil transformation; vad är det vi försöker uppnå med det? Vad vill vi se för förändring? Hur vet vi att det funkar? Det är lätt att kicka igång något snabbt utan att man tänkt på målbilden och visionen och det har visat sig påverka utfallet.”

”Jag älskar all sport, utövar en del själv men är också en trogen fan till mina favoritlag som följs religiöst varje säsong. Har provat på de flesta sporter man kan tänka sig, allt från mer traditionella sporter som fotboll och basket till unika sporter som konstsim och balett, alla med sina egna utmaningar och dragningskrafter. Lagsporten fångar oftast mitt intresse och det ser jag som en del av mig även professionellt; jag ser till teamets bästa, utvecklas gärna tillsammans och strävar mot gemensamma mål. Jag har under många års tid även lett gruppträning i form av Bodypump-pass vilket har varit otroligt givande, jag får använda mina pedagogiska talanger och försöka förmedla information på ett tydligt sätt samtidigt som det är roligt och energigivande att träna tillsammans med andra.”

Branscher: Bank och Finans, Bygg, Gym.

Specialistkunskaper: Lean-agil och SAFe expert, förändringsledning och coaching.

Roller: Agil coach/rådgivare, Release train engineer, Scrum master, Transformation lead, Trainer.

Tidigare arbetsgivare: CGI, Nordea, Mitt Livs Stil.

Tidigare arbetsgivare: SAFe Program Consultant, SPC, 2018, Professional Scrum master, PSM I, 2020, Swedsec, 2016.

Examen: Civilekonom, Luleå tekniska universitet, 2016

Hillevi Sandell