Ingrid Hasselström

Konsult
070-672 16 26
ingrid.hasselstrom@mumgroup.se

Ingrid är en engagerad senior konsult och ledare med erfarenhet av komplexa specialistorganisationer från både privat och offentlig sektor. De senaste åren har fokuset riktats helt mot GDPR där Ingrids breda perspektiv mellan det legala, kommersiella och IT blir en effektiv kombination.

”Konsultrollen passar mig bra eftersom jag är nyfiken, analytisk, strukturerad och gillar att bidra och kunna påverka i en föränderlig miljö.”

”Jag drivs att nå uppsatt mål och att göra det tillsammans. Det är tillfredsställande att i ett uppdrag hitta sätt för att bygga nya vägar, nya relationer och nya lösningar som leder framåt.”

”För mig är det viktigt att löpande under ett uppdrag stämma av målbild och levererat resultat för att hålla mig och kunden nära den förväntade målbilden. Kanske behöver den revideras över tid?”

”Jag älskar att röra på mig både i naturen och på gym, gärna tillsammans med familjen, hunden eller en god vän. För mig innebär träning att vara i nuet och att få vara en del av en gemenskap. Ledigheter spenderar jag gärna i Skåne där vi njuter av stranden och det fantastiska landskapet som verkligen inbjuder till långa promenader och cykelturer.

Specialistkunskaper: GDPR, projektledning, ledarskap.

Tidigare arbetsgivare: Tieto, Egen företagare, CGI, Logica, Mira Network.

Utbildning: DP Academy, Dataskyddsombudet i praktiken, Forum för Dataskydd & LegalWorks, 2018,  Juristlinjen, Stockholms universitet 1997.

Certifieringar: OPQ och Verify – CEB, 2016, MI-Lead – Mercuri International 2014.

Ingrid Hasselström