Jenny Florin

Konsult
070-429 37 37
jenny.florin@mumgroup.se

Jenny är en senior teknisk projektledare med lång erfarenhet av projekt inom framför allt infrastruktur och arbetsplatstjänster. Projekt i skärningen mellan drift och verksamhet ligger Jenny särskilt varmt om hjärtat och hon har haft ett flertal roller där hon hjälpt kunder att realisera värde genom att optimera arbetsplatsen och införa nya effektivare verktyg till sina slutanvändare. 

”Jag älskar att arbeta med IT-lösningar nära slutanvändaren. Jag vill se det konkreta affärsvärdet och värdet för slutanvändaren som blir effektivare i sitt arbete tack vare de lösningar vi levererar. Jag triggas av utmaningen att balansera nyttan för slutanvändare med konkreta teknikfrågor och affärsstrategi hos de kunder jag arbetar hos.”

”För att skapa värde för slutanvändaren, för driftorganisationen och för affärsledningen krävs en projektledare med förståelse och erfarenhet att föra dialog mellan alla dessa spår. Mitt bästa tips är att involvera alla aktörer tidigt och se till att alla är med på tåget. Kompromisser kommer tveklöst att behövas, men med en god dialog och god förståelse mellan alla parter tidigt i projektet så kommer det att flyta på bättre.”

”Jag är en stolt fru och tvåbarnsmamma. Jag älskar att pyssla i köksträdgården, ordna med härliga middagar och nördar gärna ner mig i travarna med kokböcker hemma. Längdskidor, löpning och sofflocket med en god bok är andra stora passioner i mitt liv.”

Branscher: Offentlig sektor, Retail

Specialistkunskaper: Teknisk projektledning/programledning

Tidigare arbetsgivare: Sigma, Accenture

Examen: Civilingenjör Elektroteknik / Systemteknik, 2008

Certifieringar: SAFe 5 Agilist 2020, Prince 2 Practitioner 2019, Prince 2 Foundation 2017, MCITP-EA 2012, ITIL v3 2011

Jenny Florin