Jonas Palm

Konsult
072-542 92 64
jonas.palm@mumgroup.se

Jonas är en erfaren coach och förändringsledare med bred kunskap inom affärs- och systemutveckling. Jonas hittar väl i den lean-agila verktygslådan och kan plocka fram de verktyg som ger rätt resultat utifrån den aktuella situationen och de förutsättningarna.

”Jag älskar att hjälpa människor i organisationer att känna sig lite mer fria, att känna sig lite mer säkra, att skratta lite mer och att faktiskt njuta av att arbeta mot gemensamma mål. Det kan ge enastående resultat. Att vara seriös och ha roligt är inte varandras motsatser, utan går hand i hand med effektivitet.”

”Det är mer produktivt att göra de människor man har runtom sig bättre, än att enbart fokusera på sin egen prestation. Jag coachar gärna såväl individer som team och hjälper till att skapa en gemensam förståelse genom att facilitera workshops eller göra visualiseringar.”

”Jag älskar att lyssna på och spela musik. Jag spelar bas, och att göra det i olika sammanhang har lärt mig mycket om grupputveckling. Att få ihop de olika musikernas styrkor till en helhet som är större än delarna har många likheter med att jobba med ett utvecklingsteam.”

Branscher: Bank och försäkring, IT.

Roller: Lean-agil coach, Scrum master, produktägare, förändringsledare, transformationsledare, verksamhetsutvecklare, agil projektledare.

Certifieringar: SAFe Program Consultant (SPC), PROSCI Change Management, Scrum master, Scrum product owner

Jonas Palm