Katarina Lindbärg

Konsult
070-875 37 83
katarina.lindbarg@mumgroup.se

Katarina är en erfaren projektledare, utredare och verksamhetsanalytiker. Hennes specialitet är att leda komplexa förändringsarbeten på verksamhetssidan med stor IT-påverkan. Hon har erfarenhet från olika typer av förändringsarbeten, som t.ex. implementering av regelverk, produktutveckling, nya affärsprocesser och byte av IT-stöd.   

”Jag drivs av att skapa förändring och jag motiveras av den energi som ett gott samarbete i teamet ger. Jag är nyfiken på andra och strävar efter att ta till vara på allas styrkor både vad gäller kompetens och personlighet.”

”Att skapa en tydlighet kring vad som ska göras och kommunicera detta till alla är för mig en viktig grundbult för framgång. Jag ser mig ofta som en budbärare mellan IT och verksamheten. Och man kan aldrig vara nog tydlig, kommunikation är bland det svåraste som finns.”

”Jag en väldigt entusiastisk, om än högst medelmåttig, orienterare. Förutom att jag får frisk luft, motion, mycket social gemenskap och utrymme för min tävlingsinstinkt så ger orienteringen mig en fantastisk energi. Jag känner mig alltid som en vinnare när jag orienterar – en regnig dag med usel orientering blir liksom bra ändå. Alltid är det någon kontroll som går bra att hitta, och annars fick jag ju i alla fall komma ut i skogen! Det är till sist svårt att bortse från liknelsen med projektarbete, där det ju också handlar om att navigera från start till mål, med kontrollerna som delleveranser, och att hantera problem och förändringar på vägen.”

Specialistkunskaper: Projekt- och förändringsledning, förstudieledning, utredare och verksamhetsanalytiker

Tidigare arbetsgivare: B3 Visab Consulting, Stadshypotek, Handelsbanken, VPC

Examen: Systemutvecklare, Kommunala högskolan Stockholm, 1987

Certifiering: Managementkonsult, PROSCI Change Management

Katarina Lindbärg