Lina Kårfalk

Konsult
070-303 55 08
lina.karfalk@mumgroup.se

Lina är en senior ledare med lång erfarenhet som chef, förändringledare och digital strateg. Lina har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tror på människors förmåga att bidra och leverera resultat.

Jag tycker om förändring och variation, att ofta få vara ’ny’ på jobbet och ställa alla varför-frågorna som krävs för att förstå en verksamhet. Jag är nyfiken av mig av naturen och tycker om att möta och lära känna nya människor. Att också få möjlighet att dra nytta av de lärdomar jag fått från alla olika branscher jag tagit del av, och att kunna erbjuda en annan synvinkel utifrån det, är fantastiskt roligt.”

”Jag drivs av människor och dess olikheter. Jag tycker det är otroligt intressant att möta nya människor och försöka lista ut vad som motiverar dem, hur de vill bli bemötta samt var i deras utvecklingspotential ligger.

Vi är alla olika, och vi har alla olika styrkor och svagheter. För mig innebär det att det är viktigt att se till individen i teamet. Vad är det vi behöver för utmaningar, ansvar och kommunikation för att fungera på bästa sätt. För att få veta det är det viktigt att lyssna, inte bara på det som sägs, men också det som inte sägs.

”Jag viker och rullar papper i mängder. Till den grad att jag på senaste tiden börjat kalla mig för hobbykonstnär och funderar mycket över vad som är konst och var gränserna går. Jag använder olika sorters papper, gärna recyklat från gamla böcker, tidningar eller vad jag kommer över, sedan kombinerar jag det gärna med metall, mest hönsnät, som jag formar på olika sätt för att skapa mer tredimensionella verk.”  

Specialistkunskaper: Interimschef, förändringsledning, digital strateg, projektledning och marknadskommunikation.

Tidigare arbetsgivare: HiQ, GE Money Bank, Poolia, EnterCard, STING, Lantmännen.

Examen: Kandidatexamen, Stockholms universitet, 2003

Certifieringar: Salesforce Marketing Cloud Email Specialist

Lina Kårfalk