Lisa Wrangenberg

VD MUM Compliance, Konsult
072-888 78 06
lisa.wrangenberg@mumgroup.se

Lisa är en senior strateg, projekt- och förändringsledare som drivs av att göra verklig skillnad och har stor vana av att verka i gränslandet mellan verksamheten och IT inom en rad olika branscher som bank, IT, energi och offentlig sektor. Lisa har lång erfarenhet som rådgivare till seniora chefer till stöd för affärs-, verksamhetsutveckling och digitalisering, liksom att leda stora grupper mot uppsatta mål.

Jag sätter alltid kundens behov i centrum och brinner lite extra för uppdrag som handlar om att kombinera samhällsnytta med affärer och när jag därigenom får möjligheten att bidra till stora och omvälvande mål som exempelvis att förändra samhället med hjälp av innovativa lösningar.”

”I mitt arbete har jag stor nytta av min drivkraft och resultatfokus samt min kommunikativa och sociala förmåga. Jag är bra på struktur och ser snabbt effektiviseringsmöjligheter. Jag har förmågan att omvända problem till möjligheter och att leda medarbetare med lyhördhet och engagemang mot gemensamma mål. Min erfarenhet som managementkonsult och projektledare inom komplexa verksamhetsområden, såväl som min breda arbetslivserfarenhet av allt från företagsuppbyggnad till personalansvar kommer också väl till pass i rollen som konsult.”

”När jag får en ny utmaning att ta tag i börjar jag med att identifiera vilka de främsta behoven är. Det gör jag genom att lyssna både på det som sägs verbalt, och minst lika viktigt, på det som inte uttalas men som sker i praktiken. En nyckel som jag brukar använda för att komma till kärnan av frågan ’varför’ är att se till helheten utan att förlora insikten om viktiga detaljer.”

”På min fritid ger jag mig gärna ut i naturen för en skogspromenad med familjen eller för en löprunda på egen hand. För mig är naturen är en underbar plats för rekreation och reflektion. Ibland har jag turen att hitta något fint naturmaterial under mina turer som jag sedan tar med mig hem för att skapa något nytt användningsområde för eller som jag låter inspirera motivet till någon av mina oljemålningar.”

Specialistkunskaper: Strategiutveckling, analys och utredningar, projektledning, managementkonsulting och exekutiv rådgivning.

Tidigare arbetsgivare: Telgekoncernen, Svennerstål & Partners, SamSari, Ramboll, Sida, DFID, HEARD, EF Education, Systembolaget.

Examen: Civilekonomexamen inom Nationalekonomi & Internationellt Entreprenörskap och Företagande, 2004, Handelshögskolan i Stockholm, samt Kandidatexamen i Språkvetenskap, 2000, Mälardalens högskola.

Certififieringar: Styrelsearbete, Framtidsstrateg, COBIT, ITIL, Projektledning PMI, Resultatbaserat beslutsfattande, Prosci.

Lisa Wrangenberg