Malin Gonzáles Lejon

Konsult
070-779 00 41
malin.gonzalez.lejon@mumgroup.se

Malin antar utmaningar med mycket energi och har bred erfarenhet inom IT och förvaltningsledning, både inom entreprenad, transport och offentlig sektor. Hon brinner för ledarskapsfrågor och driver ofta initiativ för att effektivisera arbetsrutiner i organisationer som kunderna och arbetsgivare själva beskrivit som ”lite röriga”.    

”Jag mår som bäst när jag får en grupp människor att tillsammans nå resultat som de inte riktigt trodde att de var kapabla till. Att få driva initiativ som skapar nytta för mina medarbetare som gör att de får bättre förutsättningar för att göra rätt och lätt. Jag har lätt för att nörda ner mig i SAFe – är du sugen på att diskutera SAFe så är jag alltid på!”

”Det viktigaste instrumentet som vi har är tydlig kommunikation och att bli sedd. Lyssna in tystnaden som många gånger skvallrar om att din information antingen inte har varit begriplig eller att den har väckt ett motstånd. Var inte rädd för att enskilt ställa följdfrågan ’Vad var det som inte kändes bra med det jag sa?’.”

”När jag inte jobbar eller tar hand om mina två små barn gillar jag att träna och gå på Zumba. Som certifierad Zumba-instruktör har jag hittat min passion i att utöva mitt ledarskap i Zumba-salen. Där får jag kombinera mina tre intressen: ledarskap, dans och träning. Att få personer som osäkra kliver in i Zumba-salen att komma ut med ett leende inifrån och ut är för mig en oslagbar känsla.”

Branscher: entreprenad, transport, offentlig sektor

Roller: förvaltningsledare med mycket inslag av förändringsledning

Certifieringar: Leading SAFe agilist

Malin González Lejon