Maria Hedberg

Konsult
073-038 25 15
maria.hedberg@mumgroup.se

Maria är en erfaren kravanalytiker som gärna arbetar nära både IT och verksamheten, med erfarenhet från facilitering söker hon en lösning för de problem som dyker upp. Maria är strukturerad i sitt arbete och hjälper till för att teamet ska komma framåt. Hon är glad och omtänksam. 

”Jag vill hjälpa verksamhet och användare att nå ett resultat både på kort och lång sikt. Jag drivs av utmaningar där jag måste förstå och bryta ned problem för att sedan kunna formulera vad de egentliga behoven är och vilka förbättringar det kan leda till. Jag lämnar arbetsdagen med ett leende när det har varit intressanta diskussioner som har tagit steg mot lösningar.”

”För att nå fram till en bra lösning så måste man kunna diskutera och föra fram sin åsikt. Jag vill hjälpa teamet och verksamheten att våga ha diskussionen och känna att det är OK att ifrågasätta och att fråga när man inte förstår. Jag vill att alla ska känna tryggheten att kunna göra det. En bra lösning behöver också en tydlig målbild som alla är eniga om.”

”När jag inte jobbar vill jag vara i naturen, där är jag gärna tillsammans med familjen för att upptäcka med olika sinnen. Ibland vill jag vara där själv, vandra för att se landskapet förändra sig eller hitta en plats som har stort och smått som kan upptäckas gärna genom en kameralins.”

Branscher: retail, offentlig verksamhet, finansiell verksamhet

Roller: kravanlytiker, verksamhetsanalytiker, kravledare, workshopledare

Certifieringar: REQB, SAFe PO/PM, SAFE Agilist

Maria Hedberg