Morgan Strömberg

Konsult
076-810 92 81
morgan.stromberg@mumgroup.se

Morgan är en erfaren affärsutvecklare och förändringsledare med särskild kompetens inom complianceområdet med lång erfarenhet av att leda bolag och projekt i gränslandet mellan ledning och operativ verksamhet. Att arbeta med att utveckla samspelet mellan vision, strategisk, taktisk och operativ nivå är något som Morgan brinner för.

”Möjligheten att få medverka i företagsutveckling och innovationskraft är något som driver mig framåt i min roll som konsult. Att få arbeta med kompetenta och trevliga medarbetare motiverar mig professionellt. Det som triggar mig är att tillsammans med andra hitta smarta lösningar på problemen.”

”Min filosofi är att gå till grunden med saker, för där hittar du svaren på gåtan. Sedan är det viktigt att tänka på att planering är vad du gör innan du gör något annat, så när du gör det, blir det inte en enda röra.”

”När jag inte arbetar så utövar jag olika former av japanska krigskonster, vilket jag gjort de senaste 40 åren. Jag har både suttit i styrelser och varit instruktör i ett flertal föreningar genom åren. Träningen har definitivt medverkat till att forma min livsfilosofi, min etik och mitt ledarskap.”

Branscher: Industri, service, retail, IT & telekom, säkerhet, myndigheter.

Roller: Projektledare, förändringsledare, coach/mentor, marknadschef, affärsutvecklare.

Morgan Strömberg