Oscar Bremer

Konsult
070-673 86 13
oscar.bremer@mumgroup.se

Oscar har erfarenhet som mjukvaru- eller lösningsarktiekt, DevOps-specialist, utvecklare, produktägare och teamlead. Oscar är lösningsorienterad och brinner för saker som ligger nära teknik och utveckling, framförallt inom Microsofts teknikstack.

”Jag drivs av att ständigt förbättra och lösa problem kring modern mjukvaruutveckling. Att kunna hitta problem hos en kund för att sedan införa nya verktyg eller processer, för att därefter kunna se ett förbättrat resultat. Allra bäst är det att få höra från medarbetare att man gjort en förändring som betyder nåt.”

”För att lyckas utveckla bra mjukvara så behöver man få med alla bitar i kedjan, man kan ha hur duktiga utvecklare som helst, men fungerar inte kravprocessen och hur man jobbar med features och stories så blir det ändå inte bra i slutändan. Jag tror mycket på automation och verktyg. På så sätt kan man garantera att det man bygger alltid håller hög kvalitet ända ut till produktion. Till sist så är jag stark förespråkare för att utvecklarna jobbar med test, gärna testdrivet men det viktiga är man får in test så tidigt i kedjan som möjligt för att garantera att det man bygger fungerar som det är tänkt.”

”Jag har en stor passion för gaming och det är på den vägen mitt teknikintresse började. Redan som liten i mitten på 80-talet hade vi en pc hemma och därefter har jag alltid känt mig hemma vid en dator. Här någonstans gjorde jag mina första steg som programmerare och försökte mig på att skriva spel i Basic.”

Utbildning: Kandidatexamen i data- och systemvetenskap, Stockholms universitet 2011

Specialistkunskaper: Arkitektur, DevOps, Azure, .NET

Tidigare arbetsgivare: HiQ, PayIq

Oscar Bremer