Per Ulfsson Falkner

Konsult
070-347 72 61
per.falkner@mumgroup.se

Per är en erfaren agil coach och förändringsledare med djup kunskap av digital transformation inom bank och försäkring. Per är en inspirerande och trygg ledare som drivs av att utveckla organisationskulturer och människor för att skapa värde.

”Jag drivs av att skapa resultat som verkligen betyder något för slutkunderna. Jag försöker alltid se till vad de projekt jag deltar i faktiskt levererar och vad det betyder för slutanvändarna. Jag drivs också att förstå vart mina kunder vill ta sin organisation, vad de har för mål och vad det betyder för projekten jag arbetar med. Och det är när de här två världarna möts, affärsnyttan och kundnyttan, som magi uppstår.”

”Jag återkommer hela tiden till kultur- och värderingsfrågor. Det är när medarbetarna trivs med varandra, är motiverade och fungerar ihop som team som det går att bli riktigt bra på det man gör. Kunskap och erfarenhet i all ära men om man inte sätter kulturfrågorna högt på agendan kommer man inte att bli bäst.”

”När jag inte jobbar hittar du förmodligen mig i köket. Jag är en passionerad matkreatör som älskar att utforska nya tekniker, spännande råvaror och annorlunda kombinationer. Utan att för den skull kompromissa med det viktigaste av allt: det ska smaka gott!”

Roller: Agil coach, scrum master, förändringsledare, kravanalytiker, affärsutvecklare, workshopledare.

Branscher: Bank och försäkring, e-handel, IT, myndigheter.

Certifieringar: Certified Scrum Product Owner

Pe rUlfsson Falkner