Per Ulfsson Falkner

Konsult
070-347 72 61
per.falkner@mumgroup.se

Per är en driven affärs- och verksamhetsutvecklare med lång erfarenhet av digital transformation i bank- och finansvärlden. Per agerar ofta brygga mellan såväl affär och IT som mellan utveckling och förvaltning. Med en gedigen kunskap om användarnas beteende och behov drivs Per av att skapa digitala tjänster som ger maximal nytta.

”Jag drivs av att skapa resultat som verkligen betyder något för slutkunderna. Jag försöker alltid se till vad de projekt jag deltar i faktiskt levererar och vad det betyder för slutanvändarna. Jag drivs också att förstå vart mina kunder vill ta sin organisation, vad de har för mål och vad det betyder för projekten jag arbetar med. Och det är när de här två världarna möts, affärsnyttan och kundnyttan, som magi uppstår.”

”Jag älskar kreativitet och nytänkande både på jobbet och på fritiden. Jag är en passionerad matkreatör som älskar att utforska nya tekniker, spännande råvaror och annorlunda kombinationer. Utan att för den skull kompromissa med det viktigaste av allt: det ska smaka gott!”

Specialistkunskaper: Affärsutveckling, digital transformation, kravanalys, projekt- och processledning, workshopledning och facilitering.

Tidigare arbetsgivare: Falkner Kommunikation, Falkner Affärsutveckling, SEB

Utbildning: Språkkonsult, Stockholms universitet, 1994

Certifieringar: Certified Scrum Product Owner

Per Ulfsson Falkner