Peter Ljungholm

Konsult
073-315 30 90
peter.ljungholm@mumgroup.se

Peter är en kreativ managementkonsult med lång erfarenhet av projektledning, kravanalys och affärsutveckling inom IT och Telekom. Peter är analytisk och affärsdriven och brinner för att skapa värde på riktigt för sina kunder.

”Jag drivs av att uppnå största möjliga effekt för kunden. Just fokus på effekt för kund och användare har präglat hela mitt konsultliv. Jag blir väldigt motiverad av att få möjlighet att tänka nytt och ställa dåliga processer på ända. Om det finns något särskilt som får mig att nörda ner mig så finns det helt säkert i Excel. Ett maffigt kalkylark får mig att glömma både tid och rum.”

”Jag gillar att lyssna.  Jag vill gärna börja mina projekt med att intervjua representanter för de som använder slutprodukten av vad som ska levereras. Hur upplever de sin situation? Ser de problem? Ser de eller ser de inte sina eventuella utmaningar? När man lyssnat kan man förstå och när man förstår kan man ge råd.”

”Jag har fler fritidsintressen än tid. Med tre barn går en betydande del av den vakna (och även sovande) delen av min fritid åt till dem. När jag kan välja själv älskar jag att segla familjens segelbåt. Jag har tidigare kappseglat en del  men nu händer inte det så ofta. Skidåkning är ett annat stort intresse som håller på att få en renässans i takt med att barnen blir större. Då jag har ena foten i den småländska storskogen gillar jag även att vara ute i naturen, gärna på jakt efter diverse klövvilt.”

Specialistkunskaper: Projektledare, scrum master, kravanalytiker, tjänstedesigner.

Tidigare arbetsgivare: Source Skills, TDC, Internordia, Tele Office.

Certifieringar: Scrum master.

Peter Ljungholm