Pia Wahlberg

VD MUM Consulting
070-214 58 50
pia.wahlberg@mumgroup.se

Pia Wahlberg har sammanlagt mer än 20 års erfarenhet inom IT. Under sina år har hon främst haft rollen som managementkonsult med största fokus på tekniksidan.

”Jag leder med ett par viktiga riktlinjer – tydlig kommunikation, lyhördhet och frihet under ansvar. Mina främsta drivkrafter är passionen jag känner inför att bidra till vår verksamhet och att skapa bra resultat efter utsatt målJag tar ofta på mig rollen att få ihop gruppen, att få samspel och vi tillsammans driver framåt. Jag tror på ’vi:et’ i stället för ’jag:et’ och är helt övertygad om att tillsammans är vi så mycket starkare.”

”Som person är jag engagerad, driven och social med ett stort resultatfokus. Gillar verkligen att hitta lösningar på utmaningar som dyker upp och det kommer naturligt för mig att se hur detaljer hänger ihop för att skapa en helhet.”

”Jag motiveras av kontakten med människor och har lätt för att skapa nya kontakter. Jag får energi av att jobba tillsammans med andra både mot individuella och gemensamt uppsatta mål, samtidigt som jag trivs med att jobba strukturerat på egen hand. Arbetar som bäst när målen är tydliga, då är mitt engagemang och fokus är på topp.

”Jag gillar att röra på mig och att vara ute så mycket som möjligt. Jag spelar padel så ofta jag kan, både ute och inne. Jag älskar jag att gå i skogen och plocka svamp och bär och på vinters står jag gärna i skidbacken.” 

Branscher: IT, Offentlig sektor, Spel

Tidigare arbetsgivare: Sigma IT, Pensionsmyndigheten, Ekomonistyrningsverket, MåldataWM-data

Pia Wahlberg