Sofie Grinell

Konsult
070-872 41 99
sofie.grinell@mumgroup.se

Sofie är en driftig agil ledare som levererar både system och processer i gränslandet mellan IT och verksamhet. Hon fokuserar på människorna i och omkring gruppen med erfarenhet från flera branscher. Sofie trivs bäst på arbetsplatser där det är fokus på vad som är behovet och hur vi gemensamt uppnår det. Drömuppdragen är agila digitaliseringsprojekt med tydlig kundresa.

”Jag gillar konsultlivet för det innebär att jag får uppleva flera företag med olika utmaningar och arbetssätt. Jag lär mig alltid något nytt och hoppar gärna vidare mot nästa roliga uppdrag och nya kunskaper.”

”Jag drivs av att leverera nytta, att få uppleva nöjda användare eller kunder. Extra kul är det när nytt arbetssätt eller processer levereras där vi har fått kämpa i motström för att övertyga om dess förträfflighet och det sedan visar sig att vi hade rätt.”

”Jag fokuserar på vad det efterfrågade behovet är med dess effekter. Om vi inte vet det så kommer vi inte att leverera värde och då finns det ingen anledning att köra på.”

”Vid sidan av jobbet är det mycket fokus på att vara en bra förälder. Mina barn är fortfarande små och jag läser föräldraböcker och artiklar för att utveckla mitt (och min makes) föräldraskap till ett så bra som möjligt för oss och våra barn. Jag har även gått en kortare utbildning i ämnet. När barnen blir äldre kanske det blir mycket sällskapsspel igen plus MTB i skogen.”

Branscher: Fordon, Telekom, Statlig förvaltning.

Specialistkunskaper: Projektledare, agil ledare.

Tidigare arbetsgivare: Nexer, AFRY, Scania.

Examen: Teknisk Fysik, Uppsala universitet, 2011.

Certifieringar: SaFe 5 Agilist, Scrum Master I, PRINCE 2 Foundation.

Sofie Grinell