Stefan Näslund

Konsult
070-450 18 69
stefan.naslund@mumgroup.se

Stefan har en omfattande erfarenhet av digital produktutveckling, att projektleda och att göra utredningar. Med sin breda tekniska erfarenhet arbetar Stefan i en nära relation med verksamheten och affären för att maximera nyttan.

Jag engagerar mig mycket starkt i allt jag gör, både på jobbet och fritiden. Den största drivkraften för mig är att det jag gör är viktigt för min kund, att jag kan göra skillnad. Teknik och dess möjligheter är fascinerande och spännande, jag har en fallenhet att förstå tekniska lösningar och tycker det är roligt.”

”Med det sagt är det viktigt för mig att förstå affären och hur tekniken ska bidra till affärsnytta. Därför befinner jag mig oftast mellan teknik och affär, så att de tekniska lösningarna levererar maximal affärsnytta. Allra häftigast är när jag märker att människor förstår poängen med en förändring och blir lika entusiastiska som jag själv.”

”En viktig princip är att lyssna på kunden. Det är farligt att bilda sig en fast egen uppfattning för tidigt. Som konsult vill jag hjälpa kunden att se på gamla problem på ett nytt sätt. Jag tycker också att det är viktigt att de rekommendationer jag ger går att genomföra.”

”Jag är som sagt passionerad i det jag gör och går ofta in helhjärtat. Under hela mitt liv har idrott varit viktigt, ishockey, innebandy och andra bollsporter. Jag har också sprungit maraton och åkt Vasaloppet. Sedan ett tiotal år dansar jag också flamenco. Av ren nyfikenhet gick jag en prova-på-kurs och blev lite överraskande helt förälskad i dansen och musiken. Det är fysiskt precis som idrott, men annorlunda eftersom det ger eufori och lycka i stället för adrenalin!”

Specialistkunskaper: Digital produktutveckling, analyser och utredningar, projektledning och IT-chefserfarenhet.

Tidigare arbetsgivare: Media Development AB, Bonnier Digital, Dagens Nyheter, Näslund & Näslund, Lighthouse Software.

Examen: Civilingenjör, 2003, KTH Stockholm.

Stefan Näslund