Torbjörn Sjöberg

Konsult
070-844 04 29
torbjorn.sjoberg@mumgroup.se

Torbjörn är en erfaren projektledare och förändringsledare.

”Jag trivs bäst i organisationer där det är lite snårigt. Där kan jag dels leverera i det dagliga arbetet, dels stötta ledningsgrupper i att få förändringarna på plats. Att bli nedsläppt i en djungel och sedan bana en väg framåt är en roll som jag trivs med. En amerikansk kund gav mig epitetet trailblazer.”

”Även om min bakgrund delvis är teknisk så är samspelet mellan människor det som triggar mig. Jag brinner för att skapa effektiva team som utvecklas och levererar – och har kul – även om förutsättningarna ibland är tuffa.”

”När jag går in för något så gör jag det till 200 procent.  Ska jag anlägga en gräsmatta på tomten så blir jag kompis med greenkeepern på Bro Hof och beställer markavjämningsverktyg från England. När jag ska ’pilla lite’ med motorcykeln så hamnar den i bildreportage i MC-pressen och amerikanska MC-handlare bjuder mig till staterna. När jag ska ta upp mitt fotointresse från ungdomen så blir jag hangaround till en av världens bästa porträttfotografer i NYC. Om vi ska flytta till villa så projekterar, ritar, snickrar och bygger jag villan med frugan och svärfar. Och ska det motioneras så slutar det med fyra cyklar och omlagd livsstil. När man ska göra något är det lika bra att göra det ordentligt.”

Specialistkunskaper: Projektledning, förändringsledning, teamledare, agil coach, projektkontorschef, projektmentor

Tidigare arbetsgivare: Ecru Consulting, Visma Commerce, GE Money Bank, Cision, Connecta, Cap Gemini

Examen: Systemutveckling, Mälardalens högskola, 1996; Marknadsföring, Mälardalens högskola, 1997

Certifieringar: Verksamhetsarkitekt, PROSCI Change Management

Torbjorn Sjöberg