Ulrika Andersson

Konsult
070-380 60 36
ulrika.andersson@mumgroup.se

Ulrika är en erfaren program- och förändringsledare med lång chefs- och ledarerfarenhet, såväl inom offentlig sektor som privat näringsliv. I arbetet är Ulrika en doer, en orädd, trygg och prestigelös person med en utmärkt förmåga att skapa engagemang, tydlighet och fart framåt.

”De senaste åren har jag haft uppdrag som transformation lead, programledare eller agil coach. Det är nog också där jag kommer bäst till min rätt: större förändringsresor som inkluderar allt från digitalisering till förändrade arbetssätt, involvering av hela organisationen, ledarskap och coaching av lednings- eller arbetsgrupper. Det är verkligen otroligt roligt att få vara en del av ambitiösa transformationer i en organisation där man vill framåt, vill bli bättre och också må bättre på jobbet!”

”Något jag verkligen lärt mig under alla år i olika utmanande roller är att omfattande förändring i en organisation där såväl teknik som kultur och arbetssätt påverkas, kräver att ledare verkligen sätter sig in i och förstår omfattningen av vad som kommer att ske. Att ledningsgrupper tar ansvar, kliver fram och visar riktningen, visar att det är ok att organisationen behöver tid att förstå och i början kanske inte riktiga kunna, är det som gör skillnaden mellan en framgångsrik och beständig förflyttning. Där är jag både envis och uthållig i att säkra alla aspekter!”

”När jag inte är på jobbet hittar du mig förhoppningsvis i skidbacken tillsammans med min familj. Att åka skidor är verkligen det roligaste jag vet! Alla kan vara med, på sina villkor. Jag tycker också mycket om att springa och har det senaste året upptäckt hur kul det är att springa utomhus när det är mörkt, med pannlampa. Testa det någon gång, naturen bjuder på en helt annan upplevelse i skymning eller en riktigt tidig decembermorgon!”

Branscher: Offentlig sektor, retail, försäkringsbranschen, spel.

Roller: Transformation lead, agil coach, programledare, ledningsgruppsutvecklare.

Certifieringar: Leading SAFe.