Ulrika Eidenstam

Konsult
070-644 94 50
ulrika.eidenstam@mumgroup.se

Ulrika är en senior kvalitets- och förändringsledare med gedigen erfarenhet av kvalitetssäkring, ledningsarbete och komplexa integrationsprojekt där man behöver kombinera helhetssyn med stort fokus på detaljer i genomförandet. Hon har lång erfarenhet av att som ledare styra och leda grupper mot uppsatta mål och har alltid affärsnytta och kunden i fokus.

”Det som främst driver mig är att kunna bidra till förändring, att kunna stötta och driva organisationer till att förbättra och effektivisera framförallt kvalitetssäkringsarbetet, för att uppnå högre kvalitet och i slutänden nöjdare kunder. En annan stark motivationsfaktor för mig är att leda och coacha enskilda individer och att se de lyckas i sina egna specifika utmaningar.”

”Jag har prövat olika anställningsformer men det är konsultrollen jag trivs bäst med och som jag alltid återkommer till. Jag gillar att ha möjligheten att kunna hjälpa och stötta många kunder att förbättra sina arbetsprocesser och nå sina uppsatta mål på ett effektivt sätt.”

”Intresset för trädgårdsodling delar jag med min man. Tillsammans försöker vi oss på att odla Redwoodträd, vilka egentligen inte gillar vår klimatzon alls. Hittills har vi lyckats få upp en handfull som har överlevt ett par vintrar och som verkar klara sig. Annars slår jag mig gärna ner i soffan eller hammocken med bok. Jag uppskattar att för en stund kunna försvinna in i en helt ny miljö med nya bekanta.”

”Jag har för full hals sjungit Barbados låt ’Kom hem’ på en karaokebar i Stockholm. I publiken satt bland andra Dan Ekborg, som på den tiden var något av en idol för mig. Han kom av någon anledning inte med några musikalerbjudanden.”

Specialistkunskaper: Projektledning, förändringsledning, test och kvalitetssäkring, riskhantering

Tidigare arbetsgivare: Sogeti, Bankgirot, SEB, Capgemini, Connecta

Examen: ekonom, Stockholms universitet, 1996

Certifieringar: ISEB Certifying in Software Testing

Ulrika Eidenstam