Ulrika Lindström Oskarsson

VD, partner, styrelseledamot
070-344 00 23
ulrika.l.oskarsson@mumgroup.se

Ulrika är en engagerad ledare med passion för människor, ledarskap och försäljning. Hon är mycket erfaren inom rekrytering, personlighetsbedömning och coachning och drivs av att bygga förtroende och långsiktiga relationer för att skapa affärsvärde på riktigt.

”Rollen som VD handlar, för mig, om att bygga långsiktigt hållbara relationer med våra kunder och om att tillsammans med mina kollegor utveckla MUM Consultings unika företagskultur. Jag motiveras av att hitta bra lösningar på kundernas utmaningar och av att se våra medarbetare växa och utmana sig själva.”

”Att rida och tillbringa tid med hästar ger mig både mental och fysisk stimulans. Vid sidan om jobbet ser jag också gärna på ishockey. Eftersom jag varit speaker i min sons ishockeylag kan jag alla domartecken och agerar till andras glädje gärna speaker framför TV:n hemma i vardagsrummet. En annan källa för avkoppling och energipåfyllnad är att uppleva en opera då och då.”

”Mina vänner och min familj delar gärna med sig av mina bravader på olika flygplatser. Som när jag till exempel försökte frakta två väldigt autentiska cowboypistoler i min dotters handbagage i samband med en flygning från Dallas till Stockholm. Tanken var att min dotters kusin skulle få dem i födelsedagspresent. Det blev inte riktigt så.”

Specialistkunskaper: Företagsutveckling, entreprenörsskap, försäljning, rekrytering

Tidigare arbetsgivare: Ecru Consulting, Knowit, Monday, ABB

Examen: Marknadsekonom, IHM, 2007

Certifieringar: NLP Trainer

Ulrika Lindström Oskarsson