Ulrika Lindström Oskarsson

CSO, Chief Strategy Officer, partner, styrelseledamot

Ulrika är en engagerad ledare med passion för människor, ledarskap och försäljning. Hon är mycket erfaren inom rekrytering, personlighetsbedömning och coachning och drivs av att bygga förtroende och långsiktiga relationer för att skapa affärsvärde på riktigt.

Rollen som CSO handlar, för mig, om att ligga i framkanten av bolagets vidareutveckling, att kika runt hörnet för att se vad som väntar. Jag är i grunden en entreprenör och brinner för det nya. Nya möjligheter och nya konstellationer för att på så sätt skapa ett affärserbjudande som är starkt för kunderna och alla oss som arbetar på MUM.

Jag motiveras av att hitta bra lösningar på kundernas utmaningar och av att se våra medarbetare växa och utmana sig själva.”

”Att rida och tillbringa tid med hästar ger mig både mental och fysisk stimulans. Vid sidan om jobbet och hästarna umgås jag helst med min familj. Jag är utbildad kock för väldigt länge sedan och har därigenom ett starkt intresse och passion för mat och matlagning. På senare år helst mat som gör oss friskare och inte sjuka. En annan källa för avkoppling och energipåfyllnad är att uppleva en opera då och då.

Specialistkunskaper: Företagsutveckling, entreprenörsskap, försäljning, rekrytering

Tidigare arbetsgivare: Ecru Consulting, Knowit, Monday, ABB

Examen: Marknadsekonom, IHM, 2007

Certifieringar: NLP Trainer

Ulrika Lindström Oskarsson