MUM är ett litet bolag som leder stora förändringsarbeten. Våra konsulter tänker utanför boxen och skräddarsyr lösningar för din verksamhet. Och vi släpper inte taget förrän vårt gemensamma mål är nått.

Om oss

medvetet annorlunda

MUM föddes ur drömmen om en plats som inte var som alla andra. Vi ville bygga en kultur där vi trivs och utvecklas tillsammans, och skapar ett starkt erbjudande till våra kunder.

Det här har varit vår drivkraft sedan dag ett. Vi samlas som vänner gör, runt köksbordet, och inspirerar, utmanar och stöttar varandra. Oavsett om du är medarbetare eller kund.

Så här tänker vi

För oss handlar det inte om teknologi, processer, datorer, kontor, eller ledning. Det handlar om människor! Människor som är erfarna, men nyfikna. Doers som lyssnare. Nördar som kan kommunicera.

Vår passion för det vi gör är djup, och vår entusiasm sträcker sig långt. Vi vet att våra medarbetare är kärnan i vår framgång. Med detta i åtanke är vi engagerade i att odla en arbetsmiljö där talang uppmärksammas, uppmuntras och firas.

Samhörighet

Många företag väljer oss för att vi är värderingsstyrda och det märks i våra leveranser. Vi har en stark, positiv företagskultur och trivs tillsammans. Och med våra kunder. Vi kombinerar omtänksamhet, support och ärlighet med professionalitet i allt vi gör.

Jämställdhet

Mum är Sveriges 3:e mest jämställda konsultbolag enligt Cinodes ranking. Vi är självklart stolta. Men med samma självklarhet är vi inte nöjda än. Vi tror på jämställdhet för en fin balans i kunduppdrag och för företagets utveckling. Helt enkelt, jämställdhet är bra för affärerna. Och för oss som skapar affärerna.

Hållbarhet

Vi tänker minska vår miljöpåverkan, främja socialt ansvar och säkra ekonomisk hållbarhet för framtiden. Genom att investera i miljövänlig teknologi gör vi vårt för en bättre planet. Vår vision är att vara förebilder och visa att företag kan vara både framgångsrika och goda miljömedborgare.

Linda Stenmark

Linda Stenmark

UX-designer
Tobias Kvarnström

Tobias Kvarnström

Systemutvecklare
Sandra Richardsson

Sandra Richardsson

Managementkonsult
Christian Wandt

Christian Wandt

VD MUM Compliance