Tillväxt är vår kärnverksamhet. Eller hjärtverksamhet, om du så vill, och vi gör ingen skillnad på medarbetare och kunder. På MUM växer vi tillsammans, och vi firar varandras segrar. Utveckling prioriteras, och kreativa idéer välkomnas.

bli en av oss

välkommen hem

Vi vågar vara annorlunda och brinner för att leverera verkligt affärsvärde. Tillsammans utvecklar vi vårt konsultföretag, våra tjänster och oss själva. Vi älskar att diskutera intressanta frågor i trygga rum. Gärna runt köksbordet, som står mitt på kontoret.

Lediga tjänster

Vill du jobba på en plats där människorna och kunderna står i centrum mer än debitering och fakturering? I så fall vill vi prata med dig.

Lediga tjänster ↘

vad vi letar efter

Engagemang

Vi söker engagerade individer som vågar utmana normer och leda konstruktiva diskussioner. Våra medarbetare är aldrig rädda att sträcka ut en hjälpande hand eller stå upp för varandra. Om du gillar att nå gemensamma mål och är redo att aldrig ge upp – då är det dig vi söker.

Driv

För oss är driv inte bara en egenskap, det är en inställning. Vi genomför och utvecklar, och anpassar oss till de oväntade situationer som arbetslivet innebär. Om du är typen som ser utmaningar som möjligheter och alltid är redo att accelerera mot framgång, välkommen till teamet.

Ödmjukhet

Vi värdesätter ödmjukhet, noggrannhet, målmedvetenhet, och förmågan att se det stora i det lilla. Varje enskild insats bidrar till det större syftet och vi balanserar ambition med ödmjukhet. Vi agerar med omtanke och strävar alltid efter att bidra positivt till teamet. Är du som oss?

Lyhördhet

Vårt team är byggt på tillit, och vi söker personer som är empatiska och pålitliga. Din förmåga att lyssna och anpassa dig till teamets dynamik gör dig ovärderlig för oss. Om du ser värdet i varje röst och arbetar för att alla ska bli sedda och hörda, då lär vi komma bra överens.

Woman on the phone
Conversation in a sofa

frihet och utvecklling

På MUM får du större frihet att styra din vardag och din tid. För oss är det viktigt att du kan kombinera privatliv med uppdrag och må bra. Vår lönemodell gör att du kan styra din situation mer än på många andra konsultbolag. Och vi vill att du tar minst sex veckors semester per år.

- Styr över din tid
- Ta minst 6 veckors semester per år
- Sätt din egen lön enligt 70/30-modellen
- Få betalt för att delta i affärs- och verksamhetsutveckling