Vill du jobba med oss?

Du kanske är den person som andra konsulter vill hänga med, och som följer dig? I dag kanske du är anställd på ett konsultbolag där annat än människorna och kunderna är i centrum? Kanske pratar ni mest om debiteringsgrad och faktureringsgrad på era bolagsmöten och du är in i benet trött på det?

Konsulterna har blivit konsultprofiler och resultatenheter. Chefer för sig, säljare för sig och konsulter för sig? I så fall vill vi prata med dig och visa ett alternativt konsultliv.

Hos oss har vi kulturmöten i stället för bolagsmöten. På våra kulturmöten delar vi kunskap, utvecklar företagskulturen, äter, dricker och umgås. Vi har en nätverksorienterad organisation i stället för hierarkisk i vilken vi utvecklar oss och våra leveranser. Vi har två KPI:er:

- Hur du trivs på MUM och hur nöjd din/våra kunder är med våra leveranser och uppdrag.

Vi ser och vet att när vi trivs som bäst och när våra kunder uppskattar oss som mest, växer vi också som mest. Inte bara som människor utan också som bolag och i omsättning. Vi tror på ekosystem, kunskap och kärlek. Vi tror på varandra.

Vad tror du? Om du delar samma uppfattning, tveka inte att kontakta oss på info@mumgroup.se så återkommer vi snarast möjligt."

Kontaktformulär
{
}
{
}
{
}
Tack, din e-post har mottagits.
Oops! Något gick fel