arkitektur & utveckling

Vi har lång vana både av att bygga nytt och hantera gamla system och lösningar. Tillsammans med våra kunder tar vi fram vi lösningar enligt moderna arkitekturella principer, med hela eller delar av lösningen i molnet.

Vi brinner för  utveckling, och vi vet att det är helheten som skapar det verkliga värdet hos kunden. Vi är gärna del av ett devops- eller utvecklingsteam. Vi kan också leda team eller göra en kortare insatser för att utvärdera arbetssätt och arkitekturella val.

Specialistkonsulting

Ta hjälp av en av våra seniora konsulter. Vi kan vara en del av ett devops- eller utvecklingsteam, leda ett team eller göra en tillfällig insats för att utvärdera befintliga arbetssätt och/eller arkitekturella val.

Cloud

Vi erbjuder expertis inom design, implementering och hantering av molnbaserade lösningar för att optimera din verksamhetsprestanda och säkerhet. Kontakta oss för skräddarsydd rådgivning och stöd för din övergång till molnet.

Vägledning

Optimera din utvecklingsprocess med våra experttjänster inom CI/CD, testautomatisering och DevOps. Vår erfarna team vägleder och hjälper dig att effektivisera din mjukvaruleverans och förbättra kvaliteten genom automatisering och bästa praxis.

Hybridlösningar

Genom att kombinera moln- och lokala teknologier optimerar vi din verksamhetsprestanda och säkerhet. Vår duktiga konsulter arbetar nära dig för att designa och implementera den perfekta hybridinfrastrukturen för din organisation.

Kontaktformulär
{
}
{
}
{
}
Tack, din e-post har mottagits.
Oops! Något gick fel